Tickets voor 2024 zijn nu verkrijgbaar!

Koop je tickets vanaf nu online

DOORNENBURG – Vanaf nu is de online ticketshop geopend voor de tweede editie van MUSIC by Knight. Deze editie vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024 en op vrijdag 31 mei 2024 is ons nieuwe concept COVER by Knight. Kortom twee dagen vol muziekaal entertainment op een unieke locatie.

 

Wat is COVER by Knight? COVER by Knight is op vrijdagavond 31 mei 2024 en is ons nieuwe concept is een muzikaal festijn waar talentvolle artiesten samen spelen en elkaar afwisselen, waardoor verschillende muziekstijlen voorbij komen.

 

De eerste editie van MUSIC by Knight, gehouden op de binnenplaats van kasteel “De Doornenburg”, was een doorslaand succes, met optredens van Laura van Kaam, Pearl 8.0, Hannah Mae en Wulf. Nu, met nog meer magie en muziek op het programma, is de verwachting dat de kaarten snel de deur uit zullen vliegen.

 

Dit jaar hebben we drie type kaarten:

  • Regulier ticket voor MUSIC by Knight op zaterdag 1 juni 2024.
  • Regulier ticket voor COVER by Knight op vrijdag 31 mei 2024.
  • Combi ticket waarbij je passe partout toegang krijg tot beide dagen van het evenement met korting.

Aarzel niet en ga snel naar onze online ticketshop om jouw toegang tot dit festival veilig te stellen. Mis de kans niet om deel uit te maken van twee dagen vol muzikaal genot.

Tickets scoren?

Op onderstaande pagina kan je tickets scoren voor COVER by Knight en MUSIC by Knight. OP=OP

Veelgestelde vragen

Bezoek onderstaande pagina voor de veelgestelde vragen en praktische informatie.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven