The Cool Quest

Soulvolle zang, genre-bending sound en invloeden van hiphop- tot indie- en alternatieve pop.

The Cool Quest

The Cool Quest op social media:

Biografie

The Cool Quest heeft meer dan 500 (festival)shows, veel airplay en verschillende awards op haar naam. Maar niet alleen binnen, ook buiten Nederland zijn ze een groot succes met tours en shows door heel Europa.

 

The Cool Quest’s muziek kenmerkt zich door de herkenbare soulvolle zang, genre-bending sound en invloeden van hiphop- tot indie- en alternatieve pop. Na hun stempel gedrukt te hebben op het Reeperbahn Festival. Kwam de nieuwe single ‘PARTY ON THE BLOC’ uit in September 2021 en kregen ze veel airplay op NPO 3FM, Radio 1 en Radio 10. In Februari 2022 werden ze uitgenodigd als huisband bij NOS Studio Peking tijdens de Olympische Winterspelen. Ze speelden onder andere twee Bevrijdingsfestivals en waren headliner van meerdere festivals door het hele land. In het najaar van 2022 gaan ze ook op tour door het land. Met steun van onder andere de Hedon Promovendus beurs en de UPSTREAM beurs kwamen er in 2023 singles uit als MY LITTLE PEACE OF MIND’, ‘CELEBRATE THE STRUGGLE’ en als laatste aanwinst ‘dancing with the devil’. Met deze nieuwe muziek zal de band opnieuw bewijzen waarom ze een van de beste live-bands van Nederland zijn!

Tickets scoren?

Op onderstaande pagina kan je tickets scoren voor COVER by Knight en MUSIC by Knight. OP=OP

Luister naar The Cool Quest op Spotify

Veelgestelde vragen

Bezoek onderstaande pagina voor de veelgestelde vragen en praktische informatie.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven