COVER by Knight

COVER by Knight

Nieuw op de vooravond van MUSIC by Knight. Tophits door topartiesten.

Nieuw op vrijdagavond 31 mei 2024

DOORNENBURG – Als opwarmer voor MUSIC by Knight 2024, is een nieuw concept ontwikkeld, namelijk MUSIC by Knight presents: COVER by Knight. Het wordt gehouden een dag voor het hoofdfestival, namelijk op 31 mei 2024. COVER by Knight opent de deuren voor topmuzikkanten. Stichting MUSIC by Knight heeft een oproep geplaatst aan iedereen die graag muziek wil maken op het hoofdpodium van MUSIC by Knight. Muzikanten die inschrijven moeten gaan samenwerken en zullen op de avond van 31 mei, samen muziek maken. Er hebben zich tientallen muzikanten aangemeld.

 

De stichting MUSIC by Knight zal de artiesten klaarstomen door een professioneel begeleidingsteam. Ze worden uitgenodigd voor een aantal gezamenlijke repetitiesessies in een professionele studio. Hier wordt de setlist afgestemd en zal samen gerepeteerd worden. Het is voor ieder talent en artiest de uitgelezen mogelijkheid om zich te laten zien op een groot podium en te proeven aan het ‘echte’ werk. 

Tickets scoren?

Op onderstaande pagina kan je tickets scoren voor COVER by Knight en MUSIC by Knight. OP=OP

Foto: Jan van Gelder

Met onder andere:

Alides Hidding

Bekend van de Time Bandits met hits zoals I’m Specialized in You en I’m Only Shooting Love

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven