Over ons

Door muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers

In de schaduw van een magische burcht en gedragen door de passie van muziekliefhebbers, is de stichting MUSIC by Knight ontstaan. Al jarenlang koesterden ze een droom: kasteel “De Doornenburg” omtoveren tot het decor van een muzikaal spektakel zoals geen ander.

 

MUSIC by Knight is geen gewoon festival. Het is een ervaring, waarbij beleving centraal staat en de magie van de burcht op de achtergrond voelbaar is. Terwijl bekende artiesten hun noten delen, zullen verrassende acts je zintuigen prikkelen en de smaakpapillen worden verwend in de food & drink corner. Kortom, dit is een festival op een locatie die op zichzelf al bijzonder is.

 

Dit jaar breiden we ons jaarlijkse festijn uit met “COVER by Knight” op de avond voorafgaand aan MUSIC by Knight. Op 31 mei 2024 zal COVER by Knight plaatsvinden. De binnenplaats van kasteel “De Doornenburg” is de gastheer voor de tweede editie van dit festival. 

Kasteel "De Doornenburg"

Kasteel “De Doornenburg” is een imposant middeleeuws kasteel gelegen in het Nederlandse dorp Doornenburg, provincie Gelderland. Het kasteel is omgeven door water en bestaat uit verschillende gebouwen en torens. Het dateert uit de 9e eeuw en heeft door de eeuwen heen verschillende renovaties ondergaan. Het kasteel staat bekend om zijn historische betekenis en dient tegenwoordig als museum waar bezoekers een glimp kunnen opvangen van het middeleeuwse leven en de rijke geschiedenis van het kasteel en de omgeving.

Kasteel "De Doornenburg", bron: kasteeldoornenburg.nl

Veelgestelde vragen

Bezoek onderstaande pagina voor de veelgestelde vragen en praktische informatie.

Routebeschrijving

MUSIC by Knight

Kerkstraat 27

6686 BS Doornenburg

info@musicbyknight.nl

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven