MUSIC by Knight presents: COVER by Knight

We openen de deuren voor muzikaal talent

DOORNENBURG – Op 31 mei 2024 openen we de deuren voor muzikaal talent bij COVER by Knight, een avond die bol staat van muzikale ontdekkingen en beloften. Het is een unieke gelegenheid voor getalenteerde artiesten om hun vaardigheden en creativiteit te laten schijnen, terwijl ze het podium delen met gelijkgestemde kunstenaars.

COVER by Knight biedt niet alleen een kans voor individuele muzikanten om hun talent te tonen, maar het is ook een platform voor samenwerking en artistieke groei. Hier kunnen opkomende sterren hun eigen interpretaties van bekende nummers delen en nieuwe, opwindende geluiden verkennen.

De avond is doordrenkt van muzikale energie en het belooft een sfeervolle ervaring te worden voor zowel deelnemende artiesten als het publiek. Het is een kans om te genieten van frisse klanken en nieuwe gezichten in de muziekscene, en het is een viering van creativiteit en diversiteit in de kunst van het uitvoeren.

Tickets scoren?

Op onderstaande pagina kan je tickets scoren voor COVER by Knight en MUSIC by Knight. OP=OP

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven