Lieuwe Albertsma, ook wel bekend als Wulf, is een gepassioneerde singer-songwriter vol talent en onmiskenbaar charisma. Met maar liefst zeven Top 40-hits op zijn naam, is Wulf o.a. de stem op “Summer on You” met Sam Feldt en Lucas & Steve uit 2016.

In 2017 tekent Wulf bij het label 8ball Music. Met succes werd zijn debuutsingle “Mind Made Up” uitgebracht; de single stond vervolgens 15 weken in de Nederlandse Top 40 en heeft inmiddels meer dan 30 miljoen streams op Spotify.

Na dit grote succes bracht Wulf “All Things Under The Sun” uit, dat in het voorjaar van 2018 de meest gedraaide single op de Nederlandse radio werd. Deze single stond 21 weken in de Nederlandse Top 40.

Na de succesvolle lancering van zijn album “This Is Wulf” in 2019, deed Wulf in 2020 mee aan “Beste Zangers”, gevolgd door zijn single “I’m Not Going Anywhere” in 2021. In datzelfde jaar heeft Wulf een nieuwe succesvolle samenwerking; de single “Okay” met DJ/Producer Nicky Romero en aanstormend talent Marf, ook goed voor ruim 18 miljoen streams.

In 2022 brengt Wulf nieuwe muziek als soloartiest, o.a. de eerste single “Know That I’m Here” is een aanloop naar zijn EP “Restart”. De collab met goede vriend Marf zorgt ook voor een nieuwe hit in 2022, de release van Marf &Wulf “Somebody To Love” een feit. Eind 2022 laat Wulf ook zijn gevoelige kant horen in een duet met Cara Melin, het prachtige “Weak In The Knees” krijgt veel airplay bij o.a. Radio2.

Facebook
Instagram