De eerste editie van MUSIC by Knight was een groot succes, het was namelijk al uitverkocht voordat de deuren van kasteel Doornenburg geopend werden.

De Gelderlander, Omroep Lingewaard en De Doornenburger schreven met lovende woorden over ons festival. De foto’s in deze post zijn eigen materiaal en afkomstig van Larissa Derks Photography.

Presentator Joep opende het festival met de woorden dat het de eerste mooie dag van dit jaar is, het was rond de 25 graden en er was een strakblauwe lucht. Laura van Kaam opende met haar band om 18:00 uur de eerste editie van MUSIC by Knight. Na dit spetterende optreden werd het podium omgebouwd zodat Pearl 8.0 zijn intrede kon maken.

Nadat de zon plaats maakte voor schemering verschenen er verschillende artiesten boven de toegangspoort van de binnenplaats. Hun optreden werd aangekondigd met de tune en beelden van de serie Floris (werd grotendeels op kasteel Doornenburg opgenomen). Toen draaide de spotlights richting de artiesten die een betoverende versie van Shallow ten gehore brachten. Dit nummer van Lady Gaga werd gezongen door Laura van Kaam en Joep van Weert. Gitarist Peter van Meegen speelde de akoestische gitaar voor de muzikale begeleiding.

Toen was het tijd voor Hannah Mae, ze zong voor het eerst het nummer ‘Zonder’ live voor publiek die enkele dagen voor het festival uitgebracht werd. Ook speelde ze een van haar bekendste nummers ‘Wat wil je van mij’. Wulf mocht samen met zijn band de avond afsluiten met niet alleen zijn grootste hits maar ook de nieuwere nummers die Wulf uitgebracht heeft.

Graffiti kunstenaar Djim Pijnappel heeft tijdens deze optredens onderstaand kunstwerk gemaakt:

De volgende editie is op zaterdag 1 juni 2024. Zet deze datum in de agenda en hou onze socials en website in de gaten wanneer de kaartverkoop start.

Binnenkort meer foto en video materiaal op onze website en socials! Vergeet niet je eigen foto’s en video’s te delen met #mbk2023.

Facebook
Instagram

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *